SEJUR 4 NOPTI 14-18 FEBRUARIE VATRA DORNEI PÂRTIE DE SCHI

„Explorarea Frumuseților Moldovei: De la Vaslui la Vatra Dornei”

SEJUR 4 NOPTI 14-18 FEBRUARIE VATRA DORNEI PÂRTIE DE SCHI

Preț pachet

880lei/pers.

Pachetul Include :

✓ Transport

✓ Cazare (4 nopți)

✓ 3 mic dejunuri

✓ Masă festivă

✓ Intrare liberă la piscină, spa și jacuzzi, saună

Sperăm că cei care vom participa la acest splendid program de călătorie, să își aducă aminte cu drag de momentele petrecute împreună, de la zorii zilei de 14 februarie până în seara zilei de 18 februarie. Vom încerca să le oferim în fiecare zi o oază de relaxare și bucurii neașteptate.

Vom începe fiecare dimineață cu un mic dejun bogat, după care vom avea libertatea de a ne scufunda în apele calde ale piscinei, de a ne lăsa răsfățați la spa și de a ne relaxa în jacuzzi. Aceste momente de liniște și odihnă dorim să fie adevărate daruri pentru trup și suflet.

Pentru entuziaștii sporturilor de iarnă, pârtia de schi ne va oferi senzații tari și momente de adrenalină, contrastând plăcut cu atmosfera calmă a spa-ului.

Un punct culminant al călătoriei va fi sărbătoarea anticipată a Mărțișorului. În seara zilei de 17 Februarie, suntem parte a unei mese festive, unde muzica și dansul ne vor uni și ne vor bucura inimile. Va fi un moment de sărbătoare culturală, de comuniune și veselie.

Chiar și în ultima zi, putem profita de fiecare moment, vizitând pentru ultima dată piscina și pârtia de schi, înainte de a ne îndrepta spre casă. Eliberarea camerelor și masa de prânz va marca sfârșitul acestei călătorii, dar amintirile și momentele petrecute împreună vor rămâne cu noi.

Pe măsură ce ne întoarcem în Vaslui, ne vom luăm rămas bun de la zilele pline de relaxare, distracție și frumusețe, păstrând în suflet amintirile unei experiențe de neuitat. Această călătorie ne dorim să fie nu doar o escapadă din rutina zilnică, ci o călătorie a descoperirii, a bucuriei și a odihnei.Programul Complet al Excursiei

Ziua 1 – 16.02.2024 (Miercuri)

֍ Plecare din Vaslui la ora 06:00 dimineața pregătiți pentru o zi plină de aventură și descoperiri.

֍ Ajungem la Roman (pauză 30 minute), o oportunitate excelentă pentru a vă întinde picioarele, a lua o gustare rapidă și a vă pregăti pentru următoarea etapă a călătoriei. ;

֍ Plecare la ora 08:30 spre Parcul Ariniș (Gura Humorului). Savurați un prânz liniștit și delicios în frumosul Parc Ariniș, un loc perfect pentru relaxare și bucuria naturii (11:00 – 12:00) ;

֍ Pornim apoi spre Hotel Bradul (Vatra Dornei)unde ne vom caza începând cu ora 14:00. Un confortabil hotel, ideal pentru a vă odihni și a vă pregăti pentru explorarea stațiunii ;

֍ După ce vă instalați la hotel, petreceți timp explorând stațiunea. Vizitați pârtia de schi Veverița, un loc popular atât pentru pasionații de schi, cât și pentru cei care doresc să admire peisajele.Ziua 2 – 17.02.2024 (Joi)

֍ După micul dejun avem timp liber pentru a ne bucura de piscină, spa, jacuzzi și pârtia de schi.


Ziua 3 – 18.02.2024 (Vineri)

֍ După micul dejun, avem același program >>> Continuarea relaxării cu aceleași facilități disponibile : liber la piscină, spa, jacuzzi și pârtia de schi.Ziua 4 – 19.02.2024 (Sâmbătă)

֍ După micul dejun, continuăm relaxarea cu aceleași facilități disponibile. Explorarea diferitelor activități oferite de stațiune.

֍ La ora 19:00 ne prezentăm la o masă festivă cu muzică și dans, celebrând anticipat ziua de Mărțișor.


Ziua 5 – 20.02.2024 (Duminică)

֍ După micul dejun, ultima ocazie de a vizita piscina interioară și pârtia de schi ;

֍ La ora 12 eliberăm camerele ;

֍ La ora 14:00 servim masa de prânz ; după care plecăm spre casă. Estimăm să ajungem la 19:30 în VASLUI.

<<< Plecare >>>

din Vaslui la ora 06:00

Plata în 2 rate sau card de vacanță (după posibilități)


Bîrsa Turism